Kerkoni freelancer per te mbaruar nje projekt apo jeni ne kerkim te nje pune si freelancer?

Puneso Freelancer Apliko si Freelancer

Pse iLance?  • Ju paguani vetem per pune qe jane perfunduar dhe ju jeni plotesisht te kenaqur.

  • Do te merrni oferta nga freelancerat tane te talentuar brenda disa minutash.

  • Ne jemi gjithmone ketu per te ndihmuar. Kujdesi ndaj klientit eshte online 24/7.

  • Mund te bisedoni me mesazhe me freelancerin per ta intervistuar ose per ti dhene me shume informacion mbi projektin

  • Shfletoni nga Kompjuteri, Tableti ose aparati juaj Smartphone.

  • Gjeni profesioniste qe mund t'iu besoni duke shfletuar profilet dhe duke pare eksperiencat e tyre te meparshme si dhe vleresimet

Shfleto profilet e freelancerave me te mire

Ilda Nako

Accountant

11.00$/h
4 vite eksperience 0 projekte te punuara

Erjon Web

Digital Marketing

30.00$/h
20 vite eksperience 0 projekte te punuara

Donald Vasili

Senior Web / Graphic Designer

15.00$/h
8 vite eksperience 0 projekte te punuara

Irv V.

Legal Counsel/Lawyer

75.00$/h
5 vite eksperience 0 projekte te punuara

Kerko projektet me te fundit

Hear what our customers have to say

Ju duhet te mbaroni pune? Bashkohu tani ne platformen iLance

Starto