Cookies

This Website uses cookies to improve the user experience and ensure that it is functioning effectively.

Kjo faqe interneti perdor “cookies” per te permiresuar eksperiencen e perdoruesit dhe per te siguruar qe po funksionon ne menyre efektive.

Ky Lajmerim Cookie eshte pjese e Deklarates tone te Privatesise. Per me shume informacione rreth nesh, dhe se si ne mbrojme informacionet e vizitoreve tane, ju lutem shikoni Deklaraten tone te Privatesise.

Ne menyre qe t’ju sigurojme juve nje sherbim me te personalizuar dhe qe I pergjigjet pyetjeve tuaja ne na nevojitet qe te kujtojme dhe ruajme informacione per menyren se si e perdorim kete Website. Nje gje e tille realizohet duket perdorur file me tekste te vegjel te quajtur cookies. Cookies permbajne sasi te vogel informacioni qe shkarkohet ne kompjuterin tuaj apo nga kompjutere te tjere nga nje server per kete website. Browseri juaj i faqes dergon me psas keto cookies mbrapsht tek ky website ne secilen visite pasuese ne menyre qe te te njohe ty dhe te kujtoje gjerat si preferencat e perdoruesit. Ju mund te gjeni me shume informacione te detajuara rreth cookies dhe menyren se si funksionojne tek kjo faqe http://www.aboutcookies.org/.

Kurdo qe ti e perdor kete Website, informacioni mund te mblidhet permes perdorimit te cookies dhe teknologjive te tjera. Duke perdorur kete Website ju bini dakort qe te perdorni cookies sipas pershkrimit ne kete Njoftim mbi Cookie dhe gjithashtu per perdorimin e cookies ne vende te tjera, rajonale apo faqe interneti te praktikave te tjera specifike qe permbahen ne deloitte.com qe ju mund te vizitoni, sic pershkruhet ne njoftimet e tjera shoqeruese te cookieve.

Cfare cookies perdorni dhe pse?

Disa nga cookies qe ne perdorim jane te nevojshme per te bere te mundur qe ju te levizni ne website dhe te perdorni tipare te tij sic jane hyrja ne zona te sigurta qe mundte permbajne nje kontent vetem per perdoruesit e regjistruar.

Ne gjithashtu perdorim cookie funksionale per te regjistruar informacione rreth zgjedhjeve qe mund te beni dhe te na lejoni neve te ndertojme site per perdoruesit tone; per shembull per te kujtuar gjuhen tone apo rajonin apo per te kujtuar qe ju e keni plotesuar tashme nje sondazh. Ky informacion zakonisht eshte anonim dhe nuk perdoret per qellime te tjera.

Ne dhe dhenesit e sherbimit gjithashtu perdorim sherbime analitike per te na ndihmuar te kuptojme se sa efektive eshte permbajtja, cfare interesi kane perdoruesit tane dhe si te permiresojme punen e ketij website. Gjithashtu, ne perdorim beacon web apo piksela gjurmues per te numeruar vizitoret dhe performancen e cookieve per te gjurmuar sesa perdorues individuale aksesojne kete website dhe se sa shpesh e bejne kete. Ky informacion perdoret per shkaqe statistikore vetem dhe ne nuk kemi ndermend qe te perdorim kete informacion per te identifikuar personalisht ndonje perdorues. Sidoqofte, nese ju keni rregjistruar apo hure ne kete website ne mund te kombinojme kete informacion me informacione nga sherbimet e webit analitik dhe cookieve per te analizuar se si ju e perdorni website ne detaje te metejshme.

Ky Website nuk perdor Cookies te Targetuara per te cuar nje reklame te targetuar tek vizitoret e websitit.

Ju lutem na kontaktoni, nese do te donit informacione me te detajuara ne lidhje me cookies qe ne perdorim.

Si kontrollohen cookies?

Duke perdorur kete Website ju jepni dakortesine qe ne mund te vendosim cookies ne kompjuterin apo aparatin tuaj sic eshte pershkruar me lart. Sidoqe te jete ju mund te kontrolloni dhe menaxhoni cookies in menyra te ndryshme. Ju lutem kini parasysh qe heqja ose bllokimi i cookies mund te ndikoje eksperiencen tuaj te perdorimit te webit dhe pjese te ketij website mund te mos perdoren plotesisht me tej.

Kontrollues te Browsereve

Shumica e browserave do t’ju lejoje juve te shikoni cfare shfletoni keni dhe te fshini ato ne baza individuale ose te zgidhni cookies nga disa pjese te website ose tek te gjitha. Ju lutem kini parasysh qe cdo preference qe ju keni vendosur do te humbase dhe nese ju i fshin te gjithe cookies, duke perfshire preferencat per te dale nga cookies pasi ajo kerkon vetvetiu vendosjen e nje opsioni te perzgjedhur.

Menaxhimi I cookies analitike

Ju mund tezgjidhni pasjen e nje aktiviteti anonim browsing brenda websiteve te ruajtura nga cookie analitike. Ne perdorim ofruesit e meposhtem te sherbimit dhe ju mund te mesoni me shume rreth politikave te tyre te privatesise dhe se si mudn te zgjidhni cookie te tyre duke klikuar ne linqet e meposhtme:

Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html