Profilet ne Dispozicion

41 profile te disponuara 41 profil i disponuar

 • Donald Vasili

  Senior Web / Graphic Designer

  8 vite eksperience 0 projekte te punuara 15.00$/hr 0$ fituar

  There are three type of responses for a piece of design: Yes/ No/ Wow! And Wow is what I aim for. 

 • Irv V.

  Legal Counsel/Lawyer

  5 vite eksperience 0 projekte te punuara 75.00$/hr 0$ fituar

  Experienced Associate with a demonstrated history of working in the legal services industry. Among other areas of expertise, skilled in Tax, Telecommunication, Tobacco, Data Protection, Consumer Protection, Employment and Foreign Direct Investment legislations. Strong professional with a Master of Laws (LL.M.) focused in Civil and Corporate Law.

 • Guina

  Marketing

  3 vite eksperience 0 projekte te punuara 0$ fituar
 • Ervis St

  Jurist

  10 vite eksperience 0 projekte te punuara 5.00$/hr 0$ fituar

  Ne kerkim te projekteve te ndryshem!

 • Tani Duka

  Përkthim/Redaktim

  25 vite eksperience 0 projekte te punuara 0$ fituar

  anglisht-shqip

  italisht-shqip

 • Aurora

  Translator freelancer

  10 vite eksperience 0 projekte te punuara 15.00$/hr 0$ fituar

  Me një eksperiencë 10 vjeçare në fushën e mësimdhënies dhe përkthimit ( gjuhë angleze, frënge dhe italiane). E dedikuar dhe  e motivuar. E rregjistruar në disa platforma të huaja si përkthyese freelancer dhe Social Media Marketing.

  E diplomuar në Gjuhët e Huaja dhe Master në Administrim Ndërmarrjesh.

 • Enkeleda Canko

  0 vite eksperience 0 projekte te punuara 0$ fituar
 • Mariola Gjoka

  Arkitekte/Restauratore

  4 vite eksperience 0 projekte te punuara 0$ fituar

  Përshëndetje!

  Kam mbaruar studimet e larta në vitin 2013 në degën Arkitekturë,pranë Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës,Tiranë.

  Gjithashtu,kam mbaruar Masterin Profesional të Restaurimit të Monumenteve të Kulturës.

  Kam punuar si arkitekte për 1 vit në “S&S Construction”,Tiranë.

  Nga viti 2015 deri tani punoj pranë Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Korçë,si arkitekt/restauratore.

  Përdor shumë mirë programet :

  autocad 2d & 3d

  3ds max

  Photoshop

  E aftë për të shfletuar google maps dhe google earth dhe nxjerrjen e të dhënave prej tyre.

 • Gentrit Abazi

  Web Developer

  3 vite eksperience 0 projekte te punuara 10.00$/hr 0$ fituar

 • Silvia Hametaj

  0 vite eksperience 0 projekte te punuara 0$ fituar
1 2 3 5