Kerkohet Front-End developer per nje projekt te thjeshte ne WordPress.

  • Oferta7
  • Buxheti 30.00$
  • Oferta mesatare 66.43$
  • Vendndodhja Tirane

Postuar ne 21 Janar 2019

Aktiv

Pershkrimi

Kerkohet nje programues Front-End developer me eksperience ne PHP dhe WordPress per nje projekt te thjeshte. Me shume detaje do jepen gjate intervistes.

Aftesite e kerkuara

JavascriptPHPWordPress

Kategoria

Programim Web

Informacion mbi Punedhenesin

4 projekt(e) punesuar 0 freelancer(a)
Anetar qe prej: 30 Gusht 2018
OFERTA NGA FREELANCER (7)

Gerild Qordja

Master i Shkencave

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

Ardi Bandilli

Developer

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

Danjela Shehi

Web Developer

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

Enes Likaj

Student

Korce

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

Endri Sofia

Web Developer

Durres

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

Giljana Limani

Web Developer

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

DAs Albania

Gjirokaster

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.