Krijim logo, graphic designer ekspert. Mundesi per pune afat-gjate.

  • Oferta2
  • Buxheti 100.00$
  • Oferta mesatare 57.50$
  • Vendndodhja Tirane

Postuar ne 21 Janar 2019

Aktiv

Pershkrimi

Kerkohet nje graphic designer ne tirane me eksperience ne Illustrator/Photoshop per te dizenjuar nje logo dhe guidelinet e saj (font, ngjyra, bardh-e-zi, etj.)
Freelanceri duhet te jete i disponueshem per te komunikuar ne Skype para dhe gjate punes.

Kategoria

Graphic Design

Informacion mbi Punedhenesin

4 projekt(e) punesuar 0 freelancer(a)
Anetar qe prej: 30 Gusht 2018
OFERTA NGA FREELANCER (2)

brajansk

Graphic Designer

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.

florin memaj

Graphic Designer

Tirane

Vetem Punedhenesi mund ti shohe keto informacione.